• Privatlease din Volvo

    Du får en fast lav ydelse og ingen skjulte gebyrer

    Kontakt os for de aktuelle priser på privatleasing

    Kontakt os for priser »

Velkommen til Volvo Privatleasing

Hos Via Biler Volvo tilbyder vi attraktive privatleasingaftaler til en fast månedlig pris. Når du privatleaser din Volvo gennem Via Biler, medfølger i prisen garanti og en omfattende serviceaftale, som sikrer, at din nye bil er godt dækket ind. Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om uforudsigelige værkstedregninger og servicegebyrer.

Den nyeste sikkerhedsteknologi hjælper med at beskytte det, der er vigtigt for dig. Sikkerheden fortsætter, når du vælger Volvo privatleasing, som tilbyder dig fast lav ydelse og ingen skjulte gebyrer og derved giver dig økonomisk sikkerhed.

Vælg blandt alle vores modeller

Med Volvo Car Privatleasing har du de samme valgmuligheder som ved køb af en ny Volvo. Vores prislister indeholder de mest populære modeller og tilvalg, men du kan vælge din drømmebil blandt hele vores modelprogram. Hvis du ønsker en anden model, motor eller et andet udstyrsniveau, kan vores bilrådgivere hjælpe dig med at sammensætte et tilbud, der passer til dine ønsker og behov. Du kan også designe din bil i vores car configurator ved at følge nedenstående link.

Volvo Car Privatleasing - Luksus i hverdagen

Herover kan du se vores store udvalg af Volvo-modeller til privatleasing – vælg blandt andet mellem den kompakte V40, den elegante S6 eller den moderne og rummelige stationcar V90. Find den rette Volvo til dine ønsker og behov. Er du i tvivl om, hvilken Volvo-model der passer til netop dine behov, kan du booke en prøvetur hos vores Flagship Store i Vallensbæk. I vores showroom i Vallensbæk har vi også altid de populære moddeller på display. I vores Flagship Store står vores hold af kyndige sælgere og rådgivere altid klar til at give dig den bedste aftale på privatleasing af en Volvo.