Erhvervsleasing af Volvo

Hos Via Biler tilbyder vi erhvervsleasing af Volvos Business Line – skræddersyede firmabiler til dansk erhvervsliv.Fordelagtige erhvervsleasingaftaler på Volvo

Lad os stå for service og vedligeholdelse af din firmabil. Med en operationel leasingaftale betaler du blot en fast månedlig pris, mens vi sørger for resten. På den måde undgår du uforudsete udgifter, hvilket i sidste ende giver dig en større økonomisk frihed. Efter leasingperioden afleverer du bilen uden betaling og uden restværdi. Ønsker du derimod at have bilens brugsret, kan du vælge en finansiel leasingaftale, hvor du selv står med eventuelle serviceudgifter, og hvor du selv skal finde en ny køber, som ønsker at overtage den leasede bil samt restværdien efter endt leasingperiode. Lad vores rådgivere hjælpe dig med at finde den rette erhvervsleasingaftale på en Volvo, som passer til din virksomheds størrelse og behov.

Kvalitetsbiler til medarbejderne

Få en erhvervsleasingaftale på en af de højtydende Volvo-modeller med lavt vedligeholdelsesniveau, så du holder dine medarbejdere sikre på vejen og din virksomhed godt kørende. Med en erhvervsleasingaftale på en af de populære Volvo-modeller får din virksomhed økonomisk frihed og maksimal køreglæde på jobbet.

Sikrere medarbejderforhold, lavere omkostninger

Hvorfor skal du erhvervslease en Volvo? Vi tænker på, at dine medarbejdere skal køre sikkert. Det er grunden til, at Volvo er markedsleder inden for udvikling af sikkerhed til biler. Sikrere medarbejderforhold betyder desuden lavere forsikringspræmier.
UDFORSK INTELLISAFE
SENSUS

Tag dit kontor med på farten

Volvos indbyggede Sensus-teknologi omfatter wi-fi-tilslutning, navigation med rutedelingsfunktionalitet samt indbygget lokal søgning, så der altid er kontakt mellem dine medarbejdere og kontoret, hvor som helst i verden. Både Intellisafe og Sensus er ekstraudstyr, som kan medkøbes i en skræddersyet erhvervsleasingaftale på en Volvo fra Via Biler.
UDFORSK SENSUS