Et smartere alternativ

VOLVIA FORSIKRING

Volvo tilbyder biler med høj sikkerhed, hvilket giver føreren en følelse af sikkerhed og trykhed i trafikken. Derfor tilbyder vi naturligvis også en forsikring, der giver dig tryghed, hvis uheldet skulle ske. Med en Volvo og Volvia Forsikring får du nok noget af det bedste og tryggeste bilejerskab muligt.

En højere erstatning ved totalskade, månedsbetaling uden ekstra omkostninger og en hurtig og smidig skadehåndtering hos dit autoriserede Volvo-værksted er blot nogle af de mange fordele ved en Volvia Forsikring. Dette giver en øget sikkerhed for dig og din familie og ikke mindst en bedre gensalgsværdi af dit køretøj. En Volvia Forsikring kan kun købes af Volvo-ejere og hos en autoriseret Volvo-forhandler.

FIND AFDELING

10 grunde til at vælge VOLVIA

1

Du henvises altid
til et autoriseret
Volvo værksted

2

Smidig og hurtig
skadehåndtering

3

Ekstra god
glasdækning

4

Højere erstatning
ved totalskade

5

Ekstra tryghed når
du leverer din
leasede bil tilbage

6

Månedsbetaling uden
ekstra omkostninger

7

Gratis lånebi
ved skade

8

Dækning af motor-
og maskinskade

9

Nordens største
forsikringsselskab

10

Nemme at nå
og forstå

LÆS MERE PÅ VOLVIA.DK

Forsikringsløsninger

Når du køber en Volvia Forsikring kan du vælge imellem forskellige forsikringsløsninger, som er
skræddersyet dine ønsker og behov til, hvor meget forsikringen skal dække.

             

Ansvarsforsikring

Ansvarsforsikring er lovpligtig. Dækningen omfatter skader, som du forvolder på andre og/eller deres ting, når du kører i din bil.

                                                  

Kaskoforsikring

Ekstra tryghed ved skader. Kaskoforsikringen dækker skader på din bil ved fx færdselsuheld, tyveri, hærværk og brand. Selvrisikoen er på 5.000 kr. Reparationer på bilens forrude dækkes med op til 600 kr. uden selvrisiko og uden fald i trin. Hvis forruden skal udskiftes er selvrisikoen begrænset til 1.500 kr. og du falder ikke i trin. Kaskoforsikringen inkluderer også redningshjælp i udlandet og retshjælp.

Kasko plus

Ekstra tryghed bag rettet. Kasko Plus dækker dig, der sidder bag rattet i bilen, hvis der sker et eneuheld. Bilens ansvarsforsikring dækker ikke bilens fører ved eneuheld. Derfor er vores Kasko Plus-dækning en ekstra tryghed for dig. Forsikringen omfatter bl.a. erstatning for svie og smerte, tabt arbejdsfortjeneste og tab af forsørger. Med Kasko Plus er du også godt dækket ved påkørsel af større dyr. Prisen på din forsikring stiger ikke som følge af denne type skade, og derudover reduceres din selvrisiko med 3.000 kr.

Bil super

Undgå forudsete udgifter. Ved totalskade ydes erstatning svarende til bilens købspris ved første indregistreringsdato, hvis bilen er nyere end 3 år. Hvis bilen er ældre end 3 år, svarer erstatningen til handelsprisen plus 15 %. Bliver din bil stjålet, får du ligeledes handelsprisen +15 % i erstatning, såfremt bilen ikke bliver fundet inden for 28 dage. Som noget helt enestående dækker Bil Super pludseligt opståede skader - som ikke skyldes slitage - på motor og gearkasse, og som medfører, at bilen ikke kan køre. Bemærk, at alle serviceeftersyn skal være udført på et autoriseret Volvo værksted. Bil Super ophører, når bilen bliver 7 år, eller når den har kørt mere end 150.000 km. Med Bil Super stilles en lånebil til rådighed ved forsikringsskader, mens din egen bil er på værksted. Lånebilen stilles til rådighed med op til 50 kilometers kørsel i Danmark, pr. dag. Ved en skade hvor bilen kan repareres, får du en lånebil i hele reparationsperioden. Er bilen totalskadet, så den ikke må repareres, får du en lånebil i op til 14 dage, så du kan anskaffe en ny bil. Hvis din bil bliver stjålet, tilbydes du en lånebil indtil din bil kommer til veje, dog maks. 35 dage.

Leasing super

Undgå at miste din førstegangsydelse. Leasing Super sikrer, at du ikke mister den førstegangsydelse, du betalte ved indgåelse af leasingaftalen, hvis din bil bliver totalskadet eller stjålet. Det eneste vi kræver er, at bilen er fabriksny og leasingaftalen er af min. 12 måneder varighed. Du får refunderet din førstegangsydelse med maks. 25.000 kr. det første år, 15.000 kr. det andet år, 10.000 kr. det tredje år og 7.000 kr. det fjerde år. Med Leasing Super stilles en lånebil til rådighed ved forsikringsskader, mens din egen bil er på værksted. Lånebilen stilles til rådighed med op til 50 kilometers kørsel i Danmark, pr. dag. Ved en skade hvor bilen kan repareres, får du en lånebil i hele reparationsperioden. Er bilen totalskadet, så den ikke må repareres, får du en lånebil i op til 14 dage, så du kan anskaffe en ny bil. Hvis din bil bliver stjålet, tilbydes du en lånebil indtil din bil kommer til veje, dog maks. 35 dage. Ved tilbagelevering af bilen dækkes skader der normalt er dækket af bilens kaskoforsikring, og som hver især kan udbedres for op til 5.000 kr. og med en samlet erstatning på alle skader på maks. 25.000 kr. Den samlede selvrisiko ved Tilbageleveringsforsikringen er på 5.000 kr. uanset antallet af skader. Leasingperioden skal være mellem 12 og 48 måneder, og bilen må ikke have kørt mere end 120.000 km. på tilbageleveringstidspunktet. Dækker også ved aftaler afbrudt før udløb, dog skal aftalen være i kraft i min. 12 måneder. Tilbageleveringsforsikringen gælder kun biler indregistreret med hvide nummerplader.