S60

  • S60. Til vejen. Til planeten.

    Designet til forandring.

S60

Hvis opladning ikke er en valgmulighed, bør du udforske vores forskellige andre drivliner. Vælg en mild hybrid og oplev fordelen af et lavere brændstofforbrug og en fleksibel kørsel.

Byg din egen >

S60 recharge

Recharge er Volvos nye portefølje af rene el- og plug-in hybridbiler. Designet til en bedre måde at bevæge sig gennem verden på med lave eller ingen udslip fra udstødningen.

Byg din egen >

Udforsk funktionerne

DE VISTE FUNKTIONER ER MULIGVIS IKKE STANDARD ELLER TILGÆNGELIGE FOR ALLE STILARTER OG MOTORER.

Fuld kontrol

Regn, sol, slud, sne - bare kør af sted. Driver Assist-teknologi kombineret med firehjulstræk sikrer en yderst lydhør køreoplevelse.

Bare kør!

Den aktive undervogn med køreindstillingerne Comfort, Eco og Dynamic tilpasser sig øjeblikkeligt din kørsel. Vælg den indstilling, der passer til dine behov - eller lav en selv.

Vær unik

Bevæg dig gennem mængden i noget, der skiller sig ud fra den. S60's skulpturelle former og imponerende proportioner minder om, at originalitet fortjener opmærksomhed.

Bedre luftkvalitet

Vi tager hensyn til miljøet både uden for og inde i bilen. Avanceret filtreringsteknologi er en integreret del af vores verdensnyhed Air Quality-system, der hjælper med at rense kabineluften.

Perfekt lyd

De perfekt placerede Bowers & Wilkins-højttalere frembringer en lydkvalitet så naturtro, at det føles som første række ved en symfonikoncert - uanset hvor i bilen du sidder.

Afslappet kørsel

Blind Spot Information System (BLIS™) med Steer Assist kan reducere stresset i tæt trafik ved hjælp af alarmer og aktiv support, så du og dine passagerer bliver guidet tilbage på sporet.

Gør den til din egen

Skab din perfekte Volvo S60. Vælg blandt et stort udvalg af farver, specifikationer og tilbehør, designet til at passe perfekt til dit liv og din stil.

BYG DIN EGEN

S60 T8 POLESTAR ENGINEERED

Bygget til anderledes performance

S60 T8 Polestar Engineered er en unik performance-sedan. Oplev en intelligent tilgang til medrivende køreglæde, med øjeblikkelig ydelse fra plug-in hybriddrivlinen, Polestar's optimerede motorsoftware og en undervogn, der indbefatter opgraderede ophængs- og bremsesystemer. Disse er udviklet af Polestar ved hjælp af komponenter fra Öhlins og Brembo - nogle af verdens bedste virksomheder inden for performanceteknologi.

Byg din egen S60 T8 Polestar Engineered

S60-GALLERI

Det fulde billede

Udforsk sedanen for dem, der tør være anderledes.

Vælg en stil til din V60 Recharge

Recharge er Volvos nye portefølje af rene el- og plug-in hybridbiler. I en V60 Recharge bevæger du dig nu gennem verden med mere motorkraft og mindre miljøpåvirkning.

S60 inscription

Skandinavisk luksus omdefineret

Byg din egen

S60 R-Design

Atletisk design og opgraderinger af undervogn

Byg din egen

S60 T8 Polestar Engineered

Elektrificeret performance uden lige.

Byg din egen

Vær helt din egen

Det kræver selvtillid at gå sine egne veje. Det er derfor, vi har skabt den nye S60. Det er en sedan, der ikke følger konventionel visdom eller praktisk tænkning.

OPDAG S60

Tag dit næste skridt

Byg din egen

Skab en Volvo S60, der er skræddersyet til dine personlige ønsker.

Byg din egen S60

Find din afdeling

Find din afdeling

Find din nærmeste afdeling.

Find afdeling

Bestil tilbud

Bestil tilbud

Bliv kontaktet af din nærmeste forhandler med et tilbud på din Volvo S60.

Bestil tilbud