V60

V60 Recharge

Recharge er Volvos nye portefølje af rene el- og plug-in hybridbiler. I en V60 Recharge bevæger du dig gennem verden med mere motorkraft og mindre miljøpåvirkning.

V60

Hvis opladning ikke er en valgmulighed, bør du udforske vores forskellige andre drivliner. Vælg en mild hybrid og oplev fordelen af et lavere brændstofforbrug og en fleksibel kørsel.

Udforsk funktionerne

De viste funktioner er muligvis ikke standard eller tilgængelige for alle udstyrsniveauer og motorer. Tjek prislisterne for at se, hvad lige netop din foretrukne V60 har af standardudstyr.

Tag føringen

En elmotor arbejder harmonisk sammen med en benzinmotor i denne dynamiske plug-in hybridstationcar, hvilket giver færre udslip fra udstødningen, mere trækkraft og større overskud til dig.

En hjælpende hånd

FDriver Assist med Curve Speed Adaptation finjusterer din hastighed automatisk og giver større komfort og præcision i stort set enhver trafiksituation.

Luk dig op!

Når du har hænderne fulde, bevæger du bare din fod ind under bagerste kofanger, og straks åbner eller lukker bagklappen af sig selv.

ALLE DETALJERNE I V60

Udforsk de smukke detaljer

Oplev den nye V60 - en alsidig stationcar til mennesker, der værdsætter godt design, dynamiske køreegenskaber og intuitiv teknologi, der gør livet lettere.

Vælg en stil til din V60 Recharge

Recharge er Volvos nye portefølje af rene el- og plug-in hybridbiler. I en V60 Recharge bevæger du dig nu gennem verden med mere motorkraft og mindre miljøpåvirkning.

V60 Recharge Inscription (plug-in hybrid)

Byg din egen

V60 Polestar Engineered

Byg din egen 

V60 Inscription

Byg din egen