XC60

XC60 Recharge

Recharge er Volvos nye serie af rene el- og plug-in hybridbiler. Med XC60 Recharge bevæger du dig nu igennem verden med mere motorkraft og mindre miljøpåvirkning

XC60

Vores XC60 fås også som mild hybrid med benzin eller diesel, hvilket sikrer en smidig kørsel med lavere brændstofforbrug og udslip fra udstødningen, men med mere motorkraft.

Udforsk funktionerne

De viste funktioner er muligvis ikke standard eller tilgængelige for alle udstyrsniveauer og motorer. Tjek prislisterne for at se, hvad lige netop din foretrukne XC60 har af standardudstyr.

Tag føringen

En elmotor arbejder harmonisk sammen med en benzinmotor i denne dynamiske plug-in hybrid-SUV, hvilket giver færre udslip fra udstødningen, mere trækkraft og større overskud til dig.

Afslappet kørsel

Blind Spot Informationen System (BLIS™) med Steer Assist kan reducere stresset i tæt trafik ved hjælp af alarmer og aktiv support, så du og dine kære bliver guidet tilbage på sporet.

Fuld opbakning

Driver Assist med Cross Traffic Alert gør det let at finde vej ud fra snævre steder, advarer om køretøjer, der nærmer sig og bremser automatisk ved overhængende kollisioner.

Fokus på dine omgivelser

Fire HD-kameraer viser dine omgivelser i 360° fugleperspektiv, så du med sindsro kan sætte bilen ind og køre ud, selv der hvor pladsen er trang.

Sæt jer ind

Det ualmindeligt fine nappalæder vidner om yderligere detaljeomhu for at give alle en følelse af luksuriøs blødhed og afslappethed.

Indstil barren

Oplev den ultimative komfort, køreglæde og effektivitet: Vælg køreindstillingen med aktiv luftaffjedring, som automatisk løfter eller sænker din XC60 SUV i realtid.

Det fulde billede

XC60 i billeder - en SUV, der udstråler selvtillid, styrke og en unik skandinavisk holdning..

Vælg en stil til din XC60 Recharge

XC60 Recharge R-Design (plug-in hybrid)

Dynamisk design

XC60 Recharge Inscription (plug-ind hybrid)

FRaffineret elegance

Byg din egen

OPDAG XC60

Tag det næste skridt

Find din afdeling

Find din nærmeste Viabiler afdeling

Bestil tilbud

Fortæl os, hvilken bil du ønsker tilbud på. Vi vil herefter kontakte dig.

Bestil tilbud