• VOLVO AUTOSTOLE

    I 1964 begyndte vi at afprøve den bagudvendte autostol. Nu er det tid til at lancere en ny generation af barnestole.

SANS FOR DETALJER

En ny generation af autostole

Vores innovative sikkerhedssystemer har medvirket til, at børn er blevet transporteret sikkert i vores i biler i mere end 50 år. Vi har lært en masse i løbet af denne tid. Med den nye generation af autostole har Volvo Cars brugt alt denne viden, og vi vil lade dig nyde fordelene.

Vores bagudvendte baby autostol er designet til at give komfort og beskyttelse til børn mellem 0 og 1 år, eller mellem 0 og 13 kg. Den har en dyb, formet sæde, eksklusive nye funktioner og høje sidepaneler. Den store bærehåndtag er nem at justere med den ene hånd, og nakkestøtten kan justeres hensigtsmæssigt fra fronten.

Vores bagudvendte autostol har forbedrede benplads, funktioner til at vippe og sætte det tilbage, og en eksklusiv ny funktion. Det giver optimal komfort og sikkerhed til børn mellem 9 måneder og 6 år, eller mellem 9 og 25 kg. Det kompakte design og lette vægt gør sædet let at installere, justere og fjerne.

Vores selepude er designet til børn mellem 4 og 10 år eller mellem 15 og 36 kg. Den polstrede hovedstøtte, høje sidepaneler og skulder beskyttere giver en sikker tur, mens den eksklusive nye funktion garanterer komfort. ISOFIT system holder sædet sikkert på plads, selv når barnet ikke er i det.

Selepuden med ryglæn er designet til børn mellem 4 og 10 år eller mellem 15 og 36 kg. Det sikrer, at sikkerhedsselen er altid i den rigtige højde, og giver barnet den samme fremragende komfort og sikkerhed, som barnet vokser. Ryglænet kan justeres til hvile / søvn og har fem forskellige højdeindstillinger.

FIND DEN PERFEKTE AUTOSTOL TIL DIT BARN

AUTOSTOL KONFIGURATOR

Når du tage dine børn med for en tur, du vil have dem til at være lige så sikre og behagelige som muligt. En måde at sikre dette er at have den rigtige autostol. Så for at hjælpe dig med at vælge den perfekte autostol til dit barn, har vi udviklet Volvo Autostol Konfiguratoren.