• Sensus Connect

    Se de apps og funktioner, der vil gøre hver køretur til den bedste.

Sensus Connectivity

Dit liv - Din Volvo - Online.

Med indbygget USB og aux forbindelse, samt trådløs tilslutning via Bluetooth og Wifi kan du afbryde fra dit hjem og oprette forbindelse i bilen igen.

WiFi hotspot

Ved at vælge Volvo On Call til din nye bil kan du oprette et WiFI hotspot i bilen så det er muligt at tilslutte din smartphone, bærbare computer eller tablet til internettet.

Internetdeling via smartphone

Hvis ikke du har valgt Volvo On Call kan du bruge din smartphone (via Bluetooth eller wi-fi) til at aktivere alle tilsluttede funktioner i Sensus Connect.

Hold øje med destinationen

Et væld af navigationsfunktioner er praktisk og intuitivt integreret i vores biler, så det er nemt at nå sikkert frem til destinationen.

Teknologi ved fingrespidserne

Sensus giver dig adgang til den nyeste teknolog og byder blandt andet på HD-berøringsskærm, rat og talestyring som reagerer på dine kommandoer og head-up display, der giver dig visuel information samtidig med, at du holder øjnene på vejen. Sensus giver nye muligheder for at være forbundet, modtage information og få underholdning.  

MINIMALISTISK, LÆKKERT OG BRUGBART

Med sit lækre design bidrager Sensus til et skandinavist udtryk i bilens interiør, som kombinerer naturlige materialer af høj kvalitet med et intuitivt og enkelt design.

AVANCERET LYDTEKNOLOGI

Din afspilningsliste i høj lydkvalitet

Sammen med Harman Kardon har vores lydeksperter udviklet et af de bedste lydsystemer til biler i denne klasse. Med den innovative Dirac Live®-teknologi bliver din musik fyldigere og klarere. Din yndlingsafspilningsliste til kørsel fortjener en høj lydkvalitet. 

BETJENING AF SENSUS

Intuitive betjeningsknapper, så kørslen bliver nem

Kør komfortabelt med ergonomiske, intelligent placerede betjeningsknapper. Optimale former med optimal funktion.

Support

Har du brug for hjælp til at anvende funktioner eller tilslutte din enhed til Sensus Connect? Besøg afsnittet Sensus Connect på Volvos supportwebsted, og få al den hjælp, du har brug for.

Volvo Cars Support

Vores innovationer

Alt hvad vi gør er designet omkring mennesker, så enhver innovation er designet til at forenkle og forbedre dit liv. Specielt hvad angår fremskridt indenfor optimering af ydelse/brændstofforbrug, Connectivity og sikkerhed, har vi opnået markante resultater. Vores indsatser i disse områder kalder vi: Drive-E, Sensus, IntelliSafe.