Vi tager service personligt

Vi mener, at det skal være enkelt at service din bil.
Derfor har vi genopfundet den traditionelle tilgang til
værkstedsbesøg. Ved at lade de gamle arbejdsmetoder
forblive i fortiden, har vi en målsætning om at skabe en
ny tilgang til service, der er personlig, effektiv og tager
sig af dig på samme måde, som den tager sig af din bil.

Volvo Service 2.0

At eje en bil bør ikke være kompliceret. Det burde være så nemt og gnidningsfrit som muligt. Derfor har vi skabt en unik tilgang til service, som inkluderer alt, hvad din bil behøver, for at du kan få mest ud af hverdagen med din Volvo. Vi kalder det Volvo Service 2.0.

Find forhandler og bestil service

Volvo Service 2.0

En service udover det almindelige

Volvos udgangspunkt er at gøre dit liv med din Volvo så ukompliceret som muligt, så du får mest mulig ud af den. Derfor tilbyder vi Volvo Service 2.0 – en service udover det almindelige. Herunder kan du se et udpluk af alt det, Volvo Service 2.0 indeholder:

Lejebil ved service

Det kan være svært at undvære bilen, når den er til service. Derfor har vi gjort det nemt for dig at leje en anden Volvo til en rimelig pris. Du reserverer den, når du booker service.

Gratis opdatering af software

Vi forbedrer og videreudvikler hele tiden softwaren i vores biler. For at sikre, at din bil altid er udstyret med den seneste version, opdaterer vi altid bilens software, når du får serviceret din bil.

Dækopbevaring

Vil du slippe for besværet med skift og opbevaring af dine sommer- og vinterhjul? Lad os opbevare dem for dig uden for sæsonen. Vi tjekker dækkenes tilstand, afbalancerer hjulene og monterer dem for dig. Nemmere kan det ikke blive.

Reparation af forrude

Reparer eller udskift? Vores uddannede serviceteknikere vil undersøge enhver skade på din forrude, og behandle den på en måde, som er bedst for din Volvo. En måde, som hverken vil influere sikkerheden eller ydeevnen.

24-timers telefonservice

Kontakt os, når det passer dig. Du kan nå os via vores telefonservice på +45 79 42 42 47. Det gælder døgnet rundt, 7 dage om ugen, 365 dage om året.

Perfekt klima

Vores eksperter vil tjekke og rengøre din Volvos klimaanlæg, så du altid kan nyde et perfekt indeklima i din bil og samtidig sikre, at et mindre problem ikke udvikler sig til en dyr reparation.

Forlænget Volvo Assistance

Volvo Assistance tilbyder 24-timers telefonservice, og står altid klar til at hjælpe dig, hvis du eksempelvis kommer ud for en ulykke, går i stå på motorvejen eller mister dine nøgler. Efter hver service forlænger vi din Volvo Assistance i et år uden beregning.

Volvo Assistance

Volvo Assistance er altid inkluderet i Volvo Service 2.0

 

Volvo Original Service

Du kan kun modtage en Volvo Original Service hos et autoriseret Volvo serviceværksted. Her får du en unik kombination af kompetente serviceteknikere, Volvos innovative arbejdsmetoder og Volvo originale reservedele.

Find forhandler og bestil service

Volvo Personal Service

Volvos innovative tilgang strækker sig meget længere end til at skabe biler. Med Volvo Personal Service foretages en signifikant ændring i måden at tænke og udføre bilservice på, hvilket gør det mere enkelt at eje og servicere bilen. Arbejdet udføres effektivt i teams, og langt de fleste opgaver færdiggøres dermed i løbet af en time. Dette er med til at nedbringe kundens ventetid, så det ikke længere er nødvendigt at køre tilbage og frem til værkstedet.

Din personlige servicetekniker

En af hjørnestenene ved Volvo Personal Service er, at den enkelte Volvo-kunde får sin helt personlige servicemekaniker, der tager sig af alt vedrørende bilen. Det betyder, at kunden altid bliver modtaget af den samme servicemekaniker, som kender kunden og bilen. En person man kan stole på, og som altid kan besvare eventuelle spørgsmål baseret på førstehåndsviden.

Andre Volvo services

Services designet til dig

Hos vores serviceværksteder kan du finde lige præcis den service, som din bil har behov for, hvad end det drejer sig om at rengøre bilens betræk, reparere en ødelagt forrude eller skifte bilens hjul. Vi står klar til at hjælpe dig.

Udskiftning af hjul

Kun Volvos eksperter ved, hvilke dæk og fælge der passer bedst til din Volvo. Og kun eksperter har den nødvendige viden, erfaring og udstyr til at tage sig af din bil.

Health Check

Vores serviceteknikere vil udføre en dybdegående inspektion af din Volvos sikkerhedssystemer samt tjekke batteriets status. Dette bare for at være på den sikre side.