Volvo Cars App

Betjen bilen med et enkelt tastetryk.

Bevar kontrollen, overalt

Volvo On Call er vores smartphone app med et væld af smarte løsninger, der giver dig mulighed for at betjene bilen på afstand. Det er simpelthen vores måde at gøre hverdagen lidt mindre kompliceret på.

Lås og oplås bilen på afstand. Du kan også kontrollere, om vinduer og døre er åbne eller lukkede.

Den hjælp, du har brug for - med det samme

Uanset om et dæk er punkteret, bilen er havareret eller involveret i en ulykke, er vi klar til at sende assistance ud overalt.

Vejhjælp

Tryk på Volvo On Call-knappen, eller brug din mobilapp til at tale med en operatør, der kan sende assistance til din GPS-position.

Hurtig hjælp

Tryk på SOS-knappen på den højtplacerede konsol, hvis der opstår en nødsituation, for at få hjælp med det samme.

Automatisk kollisionsalarm

Når der registreres en kollision, sender din Volvo besked til en uddannet operatør om at kontakte bilen og sende en redningstjeneste ud.

Tyverialarm

Volvo On Call informeres, hvis der sker en mistænkelig indtrængen i din bil. Hvis bilen bliver stjålet, bruger vi dens GPS til at finde eller startspærre den.

Kør komfortabelt derfra

Med appen Volvo On Call kan du fjernbetjene klimaanlægget i bilen ved hjælp af din smartphone. Det er en af livets små dagligdags luksusdetaljer i en Volvo.

Parkeringsvarmer

Brug appen til at forvarme motoren eller varme kabinen op på din dieseldrevne Volvo uden at bruge motoren (kræver en fabriksmonteret parkeringsvarmer).

Fjernbetjent motorstart

Start bilen op til 15 min., før du kører, og fjernbetjen klimaanlægget i din Volvo (tilgængeligt på udvalgte 2015-modeller).

Plug-in Hybrider

Få yderligere funktionalitet til Plug-in Hybrid-biler. Indstil timeren til at køle eller opvarme bilen, se batteristatus, forudindstil opladningssteder med mere.

Kompatibilitet

For at du kan bruge Volvo On Call-appen, skal din bil fra fabrikken være udstyret med Volvo On Call, modelår 2012 eller senere. Afhængigt af din Volvo-model kan de tilgængelige funktioner variere.

Support

Hvis du har brug for hjælp til at komme i gang med Volvo On Call,
konfigurere din app-konto eller andet, kan du besøge vores afsnit
med teknisk support og finde de svar, du har brug for.

Volvo Cars Support